Facebook Meter

Visszaküldés/Elállás

VISSZAKÜLDÉS/ELÁLLÁS

 

Az alábbiakban összefoglaltuk a visszaküldés tudnivalóit, és annak menetét. Kérjük, a visszaküldés előtt tájékozódj a lehetőségekről, így gyorsan, rugalmasan és a számodra legkényelmesebb módon intézhetjük a visszárut.

 

Az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszaküldheted a nem kívánt terméket.

 

Visszaküldési szándék jelzése

Ha elállási jogoddal élni kívánsz, akkor kérünk az elállási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatodat minél hamarabb juttasd el hozzánk. A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatnod hozzánk a terméket is.  Kérünk, írásban jelezd visszaküldési szándékod.

info@medence.net

 

 

Visszaküldés

A visszaküldési szándékod adatait tartalmazó nyilatkozatot e-mailben haladéktalanul visszaigazoljuk. Ha lehetőséged engedi, kérünk, hogy a bankszámlaszámod is tüntesd fel, hogy a visszáru összegét minél hamarabb átutalhassuk. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened az alábbi címre:

1117 Budapest, Budafoki út 111.

 

Webshopunk a termékek árát a visszaküldött termék megérkezését követő 14 napon belül a visszafizeti. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek téged terhelnek, tehát a termék Poolbolt Kft. címére (1117 Budapest, Budafoki út 111.) történő visszaküldésének költségét neked kell kifizetned, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terhel.  Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

 

Kérjük, kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Poolbolt Kft. kérheti tőled!

 

Visszaküldési címünk: Poolbolt Kft.: 1117 Budapest, Budafoki út 111.


Elállási jog nyilatkozat minta letölthető a következő linkre kattintva: 

PDF formátum (pdf)

MS Office formátum (docx)